DO Cava - Cava Masachs - Cava Gran Palas Reserva Brut, 0,75l

Značka: Masachs
240 Kč 320 Kč / 1 l
Na cestě

Velmi příjemná španělská Cava, šťavnatá s vůní a chutí zralého bílého ovoce, nižší kyselina. Ideální nejen na léto. Skvěla jako aperitiv nebo delší popíjení. Skvěle doplní všechny rybí pokrmy. 

Doporučujeme servírovat při teplotě 5 až 6 stupňů Celsia

 

Detailní informace

Všechna vína skladem
Všechna vína skladem
Ať už naše nebo zahraniční vína, máme je skladem všechny.
doručení
Doručení
Doručujeme do 48 hodin od objednání.
Přímo od vinařů
Přímo od vinařů
Z celé Evropy i ze světa až k Vám domu

Detailní popis produktu

Vinice: Hrozny se sklízí postupně. Jako první se sklízí hrozny odrůdy Macabeo (1. polovina září), jako poslední se sklízí Parellada (1. polovina října).

Výroba: Fermentace probíhá při 16 až 18 stupních Celsia po dobu dvaceti dnů. Druhotné kvašení probíhá v láhvi po dobu čtyřiceti dnů při teplotě 16 stupňů Celsia. Následně tato Cava zraje na kvasničních kalech po dobu 18 až 24 měsíců.

Chuťový profil: Cava Brut má slámově žlutou barvu se zlatými odlesky. Příjemné ovocné aroma s tóny dlouhého zrání na láhvi. V chuti je velmi příjemné a suché, delikátní s dlouhou čistou dochutí.

Párování s jídlem: Doporučujeme servírovat při teplotě 5 až 6 stupňů Celsia do sklenic typu „flétna“. Hodí se k jídlu, ke všem pokrmům z masa a ryb. Zbytkový cukr: max. 10g/litr.

Odrůdy: 30% Macabeo, 30% Xarel.lo, 40% Parellada 

Kyseliny: 5,5g/l.

 Obsah alkoholu: 11,5%

Doplňkové parametry

Kategorie: Cava
Barva: Bílé
Obsah zbytkového cukru: Brut
Objem lahve: 0,75l
Ročník: Neročníkové
Obsah alkoholu: 11,5%
Párování s jídlem: Kuřecí a drůbeží maso, Ryby a mořské plody

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Vinařství Cavas Masachs je vynikajícím představitelem španělského umění výroby kvalitního šumivého vína. Nachází se v malebném regionu Penedès, který je proslulý svou tradicí a nadšením pro šumivá vína.

Cavas Masachs se specializuje na tradiční metodou výroby šampaňského, což zajišťuje jejich vínům unikátní charakter a jemnou perlivost. Používají výhradně tradiční odrůdy hroznů, jako je Macabeo, Xarel·lo a Parellada, které jsou charakteristické pro region Penedès.

Každá láhev z vinařství Cavas Masachs je výjimečným výrazem krajiny a klimatu regionu Penedès a přináší skutečné potěšení milovníkům šumivých vín. Jejich vína mají bohatou chuť, harmonickou strukturu a dlouhou dochutí.